HillCocktail

HillCocktail

Április végén debütál két vadonatúj termékünk, a bodza és a málna ízesítésű HillCocktail!

Recept - Lazac mozaik lazacrajongóknak

Recept - Lazac mozaik lazacrajongóknak

Az értékes és gazdag omega-3 zsírsavtartalommal rendelkező közkedvelt lazac sokféle módon elkészíthető, fogyasztása pedig nagyon egészséges.

6 izgalmas bor húsvétra

6 izgalmas bor húsvétra

A tavasz érkezésével a húsvét is kopogtat az ajtónkban, kint pedig virágba borulnak a fák és téli álmából ébredve a természet is új erőre kap.

Borajánló farsangi bulikhoz

Borajánló farsangi bulikhoz

A Farsangi ünnepkör az év egyik legvidámabb és legszínesebb időszaka, amikor az emberek jelmezekbe öltözve ünneplik a téli hónapok végét, és a tavasz közeledtét.

Recept - Egy örök klasszikus: nizzai saláta

Recept - Egy örök klasszikus: nizzai saláta

A világszerte ismert és nagy népszerűségnek örvendő, könnyen elkészíthető nizzai saláta egy könnyed, mégis tartalmas és tápláló fogás, ami akár ebédre vagy vacsorára is ideális választás.

Bor és Új Ízek: Januári Kalandok a Borkóstolásban

Bor és Új Ízek: Januári Kalandok a Borkóstolásban

Az év első hónapja, január, mindannyiunk számára egyfajta kezdetet, lehetőséget jelent.

Recept - Répatorta mascarpone krémmel

Recept - Répatorta mascarpone krémmel

A közkedvelt, könnyen elkészíthető répatorta nemcsak a húsvéti ünnep egyik elmaradhatatlan szereplője, hiszen bármelyik alkalommal nagy örömet tud okozni a családban.

Kamocsay Ákos: Nem elég csak jó bort készíteni!

Kamocsay Ákos: Nem elég csak jó bort készíteni!

A WineArtCulture alapítója, Németi Sándor interjút készített főborászunkkal

Borajánlataink a hűvös őszi végi napokra

Borajánlataink a hűvös őszi végi napokra

Novemberben a borászatban belső munka folyik. A szüret befejeződött és a borok már az acéltartályokban készülnek.