Borjour Borhajó 1. – 12 Év Borásza 2022-05-26
12 Év Borásza a fedélzeten! A legeslegjobb borászatok borait kóstolgatjuk korlátlanul a Zsófia Hajó teraszán és közben suhanunk a Dunán, a Margitszigettől a Rákóczi-hídig a nyári estében…
BővebbenKinek a véleményére adsz a legtöbbet? Hát persze, hogy a sajátodra! Hogy mi ízlik, és mi nem ízlik, te tudhatod a legjobban. Alkosd meg a saját aromatérképedet, mentsd el a kedvenceidet, és légy a magad borszakértője!
Bővebben12 Év Borásza a fedélzeten! A legeslegjobb borászatok borait kóstolgatjuk korlátlanul a Zsófia Hajó teraszán és közben suhanunk a Dunán, a Margitszigettől a Rákóczi-hídig a nyári estében…
BővebbenA Winelovers Summer OPENING Party idén új, exkluzív helyszínen kerül megrendezésre: az InterContinental Budapest teraszán valódi kikapcsolódás várja a vendégeket.
BővebbenSzerintünk a bort nem elég fogyasztani, érezni kell. Megtapasztalni minden értékét, élvezni minden pillanatát. Mert a jó bor összetett élmény: illatok, színek és ízek egyedi harmóniájaként kíséri a koccintásokat.
Minden Hilltop tétel egyéniség, sajátos kompozíció. A neszmélyi borvidék különleges mikroklímáján nevelkedő szőlőszemek és a borászat mögött álló három évtizedes tapasztalat együttesen teszi különlegessé. Büszkék vagyunk minden palack borra, amit az ország egyik legnagyobb birtokán, a hazai és nemzetközi borkedvelők igényeire figyelve, ízlést formálva és kultúrát teremtve készítünk.
Borsorunkban a legkedveltebb hazai fajták várják, hogy
KÓSTOLD+, ÉREZD+ és ISMERD+ őket.
HILLTOP Neszmély Zrt. a magyar szőlőtermesztés és borpiac meghatározó, folyamatosan megújulni tudó, dinamikus szereplője keresi MEZŐGAZDASÁGI - SZŐLÉSZETI GÉPKEZELŐ (TRAKTOROS) ÁLLANDÓ ÉS ALKALMI munkatársát
Az energetikai szakreferens összefoglaló éves jelentést készít az igénybevételére köteles gazdálkodó szervezet számára készített havi jelentések alapján a tárgyévet követő év május 15-ig a végrehajtott energiahatékonysági fejlesztések, alkalmazott üzemeltetési megoldások által elért energiamegtakarítási eredményekről.
A húsvét, ahogy az elnevezés is mutatja, hagyományosan az ünnepet megelőző böjt megtöréséről szól, amikor előkerülnek a legjobb falatok, és hű kísérőik, a legjobb italok. Természetesen nem hiányozhat az asztalról a minőségi bor sem. Olyannyira, hogy ilyenkor készül a tradicionális borleves is.