Fogyaszd felelősséggel! A Wine in Moderation kezdeményezés partnere a Hilltop

Magyarország boros nemzet, tartja a mondás és nem is ok nélkül. Az országban számos borvidék található, ahonnan minden évben kiválóbbnál kiválóbb borok kerülnek az üzletek polcaira. A széles választék azonban sokakat elbizonytalaníthat. Nem mindegy, hogy milyen bor kerül a pohárba, ahogyan az sem, hogy mikor és mennyit fogyasztanak belőle.

A Hilltop elkötelezett a mértékletes és minőségi borfogyasztás mellett, többek között ezért is csatlakozott a Wine in Moderation kezdeményezéshez. A Wine in Moderation egy nemzetközi társadalmi felelősségvállalási program, melyet 2008-ban azért alapítottak, hogy irányelveikkel segítsék a borkészítőket, hogyan tudják felelősen bemutatni, eladni, valamint kínálni boraikat.

„A neszmélyi borrégió legnagyobb borászataként kiemelten fontos számunkra a felelős borfogyasztás támogatása. Egy pohár bor akkor tud igazán teljes élményt adni, ha gondosan választjuk meg a kóstolt tételt, rászánjuk az időt és megteremtjük hozzá a megfelelő hangulatot. Szeretnénk segíteni a fogyasztóknak is, hogyan tudják ezt megtenni akár az otthonaikban is” – mondta el Keresztury Éva, a Hilltop tulajdonosa.

A Wine in Moderation kezdeményezésről bővebb információ a szervezet weboldalán található.

Fogyaszd felelősséggel! A Wine in Moderation kezdeményezés partnere a Hilltop