Hogyan lesz borból mentőautó? – Jótékonysági Borárverésen vett részt a Hilltop

/ 2021. 10. 19.

Magyarország egyik legfontosabb boros eseménye az idén már 30. alkalommal megrendezett Budapest Borfesztivál. A Budai Vár festői díszletei között a Hilltop is évről-évre megtalálható a kiállító borászatok között.

Külön megtiszteltetés, hogy az idén a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Mentőszolgálatának támogatására kezdeményezett Jótékonysági Borárverés sikeréhez a neszmélyi borrégió legnagyobb borászata is hozzájárulhatott.

A Hilltop egy 6 palackból álló, 2017-es évjáratú Chardonnay Dűlőválogatást ajánlott fel, meg a kikiáltási árának több mint tizenkétszereséért, 370 ezer forintért kelt el végül. Kamocsay Ákos, a Hilltop főborászának tapasztalatai alapján a páratlan évek termésében mindig van valami különleges, a 2017-es év borai pedig ehhez képest is igazán kiemelkedőek lettek.

Köszönjük a lehetőséget a Budapest Borfesztivál szervezőinek és hálásak vagyunk a liciten résztvevő borszerető közönségnek, hiszen nélkülük nem gyűlhetett volna össze a közel 13 millió forintos támogatás, mellyel a Mentőszolgálat új rohamkocsijának beszerzéséhez járulhattak hozzá.