HILLTOP Borászat támogatja az MOME KIKI (Kipak Kiállítás) első eseményét!

/ 2024. 02. 09.

Az izgalmas és egyedülálló MOME KIKI (Kipak Kiállítás) sorozatnak otthont adó esemény, az "333" című kiállítás megnyitójára kerül sor 2024. február 16-án, 18:00 órától egészen 22:00 óráig.

Az esemény helyszíne a MOME Ground (1125 Budapest, Zugligeti út 9.) lesz.

Az eseményen a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem öt angol nyelvű mesterszakjának, Animation, Design, Designer Maker, Interaction Design, Photography válogatott hallgatói mutatkoznak be kurátori koncepció mentén. A kiállítást Turai Barnabás nyitja meg, és az eseményen a The Bligëts zenekar is fellép, mellettük meglepetés performanszok is várják az érdeklődőket.

A "333" című kiállítás a szorongással való megküzdés egyik módszerét, a "333 szabályt" hivatott bemutatni, mely egy relaxációs technika. Az alapelve, hogy a szorongó ember érzékelje az őt körülvevő fizikai teret, ezzel visszakerüljön a jelenbe, és megszabaduljon a szorongást kiváltó gondolatoktól vagy pániktól. A kiállításban 13 hallgató különböző megközelítéseket mutat be a szorongás kezelésére és a továbblépésre az egyéni nézőpontjukból kiindulva.

Az eseményt a HILLTOP borászat boraival támogatja, így garantáltan emlékezetes és ízletes élmények várnak minden látogatóra.

HILLTOP Borászat támogatja az MOME KIKI (Kipak Kiállítás) első eseményét!