Az Országos Borversenyen Két Borunk Aranyérmes Lett!

/ 2023. 05. 30.

Nagy izgalommal és büszkeséggel tölt el, hogy bejelenthetjük két borunk aranyérmes lett az Országos Borversenyen! Ez hatalmas elismerés számunkra, és további megerősítés arra, hogy a kitartó munka és a minőség iránti elkötelezettségünk gyümölcsöző eredményeket hoz.

Az Országos Borverseny a legnívósabb borversenyek közé tartozik, ahol a legjobb borászatok küzdenek egymással. A verseny szigorú értékelési folyamatot követ, ahol a bírák kivételes szakértelmükkel és ízérzékükkel minősítik és értékelik a nevezett borokat. Az aranyérem elnyerése igazi elismerés a borászat számára, hiszen azt jelenti, hogy a boraink kiemelkedő minőségűek.

Az egyik aranyéremes borunk a Kamocsay Prémium Olaszrizling 2021 -ből. Ez a bor különleges figyelmet kap a szőlőültetvényünkön, ahol a legjobb szőlőterületekről válogatjuk ki a fürtöket. A Olaszrizling jellegzetes gyümölcsös ízei, és a finom savak tökéletes egyensúlyban vannak ebben a borban. A hosszú utóíz pedig igazi élménnyé tesz minden kortyot.

A másik aranyérmes borunk a 2013-as Kamocsay Prémium Pinot Gris. A bort az eleganciája teszi kiemelkedővé. A Pinot Gris illat és ízjegyeiben a gyümölcsösség meghatározó, és ahogy a bor egyre inkább nyílik a poharunkban, virágos illatjegyeket is felfedezhetünk benne. A nagyon érett szőlőből és a több éves palackérlelésből származó palackérlelési jegyek, kortyonként bukkannak elő. Szánkban az ízjegyek finoman összefonódnak a savakkal, ezzel alkotva tökéletes egyensúlyt. Ez a bor igazi élvezetet nyújt minden pohárral.

Az aranyérmek elnyerése nemcsak azért fontos, mert büszkévé tesz minket, hanem mert megerősíti az elkötelezettségünket a minőségi borok előállítása iránt. Ez az eredmény az egész csapatunk kemény munkájának a gyümölcse.

A két aranyérem további motiváció a jövőre is, hogy ezen az úton haladva fejlődjünk, és a boraink jobbak és jobbak legyenek minden évjárattal.

Az Országos Borversenyen Két Borunk Aranyérmes Lett!