Víz Zene Virág Fesztivál

/ 2022. 06. 24. – 2022. 06. 26.

​Hazánk legnépszerűbb zenekaraival, vásárral, tűzijátékkal, valamint különleges és színes kulturális-, virág-, sport- és gyermekprogramokkal vár mindenkit a 27. Víz, Zene, Virág Fesztivál Tatán, az Öreg-tó körül!

1993 óta minden évben június utolsó hétvégéjén, hazánk legnépszerűbb zenekaraival, külföldi fellépőivel, vásárral, tűzijátékkal, valamint különleges, színes kultúrális-, virág-, sport- és gyermekprogramokkal várunk Tatán, az Öreg-tó partján! A hangulatos időtöltésről pedig hatalmas gasztronómiai kínálat gondoskodik.

Több színpadon, hatalmas területen, vízen, földön, levegőben zajlanak programjaink! Nálunk akár nagyszülőkkel, vagy gyermekeddel / kistesóddal, azaz a családdal és barátaiddal is megtalálod számításodat! Magyarország legnagyobb családi fesztiválját idén is ingyenesen látogathatják a 12 év alatti gyerekek!

Napi, 3-napos, valamint kedvezményes jegyek is rendelkezésedre állnak! Nézz utána időben, váltsd meg belépődet előre, hogy közel 150 programot élvezhess szinte 1 koncert áráért!
Fogyasszunk el egy finom bort a Borudvarban, egy hűsítő fagyit a sétányon vagy hajnalig mulatozzunk a koncerteken!

Találkozzunk Tatán idén is az Öreg-tó körül június 24-25-26-án!

Programokért és jegyvásárlásért keresd fel: https://www.vizzenevirag.com/