Buborékos sétálókóstoló

/ 2024. 07. 22. – 2024. 07. 22.

A nyár legbuborékosabb kóstolóját hozzuk el Óbudára. Prosseco, habzóbor, gyöngyöző, cava és minden, ami szem szájnak ingere elérhető lesz hazai és külföldi termelők széles kínálatában.

Igazi ínyenceknek pedig megnyitjuk a Champagne szekciót is, mely helyben vásárolt ticketekkel látogatható.

Időpont: 2024. július 22. (hétfő), 16:00-21:00

Helyszín: Winehub Borközpont (1036 Budapest, Pacsirtamező utca 41.)

A kedvezményes jegy ára: 9990 HUF

A kóstolón való részvétel előzetes jegyvásárláshoz kötött. Javasoljuk, hogy időben váltsd meg a jegyed, nehogy lemaradj az eseményről!

Az eseményen a poharakat betétdíjas rendszerben kezeljük, ezért kérjük, hogy készpénzzel készüljetek. A pohárbetét díja: 2.000 Ft

Az utolsó kóstolókör 20:30-kor kezdődik, ekkor kezdjük el az utolsó töltéseket; 20:50-től kiállítóinknak már nem áll módjukban újabb kóstolókat kiadni.

Az este folyamán lehetőséget biztosítunk vendégeinknek a Cut&Barrel házi specialitásának* megvásárlására. Továbbá autentikus Empanada és Magic FRIES is elérhető ételkínálatunkban.

*A Cut&Barrel Charcuterie egy frissen készült hidegtál az étterem saját készítésű felvágottjaiból, házi kenyérválogatással tálalva, helyi alapanyagokból és tradicionális recept alapján elkészítve.

A kóstolón való részvétel előzetes jegyvásárláshoz kötött. Javasoljuk, hogy időben váltsd meg a jegyed, nehogy lemaradj az eseményről!

Vásárold meg a jegyedet itt: https://www.winehub.hu/buborek/buborekos-setalokos...