Recept - Vaníliakrém pisztáciával és fehércsoki morzsával
/ 2024. 12. 08.
Ez a vaníliakrém pisztáciával és fehércsoki morzsával nemcsak mutatós, hanem rendkívül finom is, és az a legjobb benne, hogy nagyon gyorsan és egyszerűen elkészíthető.
Ünnepi alkalmakra, hétvégére, vagy csak ha simán megkívánunk egy izgalmas desszertet, tökéletes választás. A WineArtCulture vendégséfje, Dualszky-Kovács Péter ismét egy nagyszerű recepttel rukkolt elő az oldalon.
Italajánlat: HillCocktail Bodza
A Neszmélyi borvidéken gazdálkodó, és egyben a borvidék legismertebb borászata, az innovatív megoldásairól, valamint a friss és üde borairól híres Hilltop Borbirtok táján mindig történik valami újdonság. Idén például tavasz környékén két új termékkel debütált a piacon: a bodza és a málna ízesítésű HillCocktail itallal. Az alapfilozófia nagyon pedig nagyon egyszerű: a mai trendeknek megfelelően egy frissítő, alacsony alkoholtartalmú italt álmodtak meg. Nem mellesleg mindezt természetes alapanyag felhasználásával, ahol a gyümölcsösség és a jól ihatóság szintén fontos pillére a buborékos italoknak. Az izgalmas, Dualszky-Kovács Péter által megalkotott vaníliakrémes desszerthez most a HillCocktail Bodza italt ajánlom. Önmagában is könnyed és szuper ital, de a desszerthez társítva is megállja a helyét, hiszen a vaníliakrém, a bogyós gyümölcsök, pisztácia és fehércsokis morzsa még jobban kiemeli az ízeket. Dobjatok bele néhány jégkockát, díszítésként akárcsak a desszert tetejére pedig friss mentát.
Olvasd el az elkészítést a WineArtCulture oldalán: https://wineartculture.hu/vaniliakrem-pisztaciaval...