Kóstolj együtt legendás borászainkkal és nemzetközileg elismert borszakértőnkkel online!

/ 2021. 06. 27. – 2021. 06. 27.

Ismerd meg a magyar borok egyedülálló változatosságát edukatív online borkurzusunkon és kóstolj együtt Magyarország legendás borászaival és nemzetközileg elismert borszakértőivel!

Borkurzusunk során az aromatérképünk segítségével bemutatjuk a magyar borok sokszínűségét és edukáljuk a résztvevőket a tudatos borfogyasztásról, valamint az oltalom alatt álló eredetmegjelölések és az oltalom alatt álló földrajzi jelzések uniós rendszeréről.

A kóstoló házigazdája Herczeg Ágnes borszakértő, akihez csatlakozik a Neszmélyi borvidéket képviselő Kamocsay Ákos, valamint a Tokaji borvidéket képviselő Áts Károly (Grand Tokaj) és a Villányi borvidéket képviselő Szakál Zoltán (Csányi Pincészet) is.

Időpont: 2021.06.27 18:00 - 20:00

Amennyiben szeretnél részt venni a kóstolón, ezen a linken regisztrálhatsz, ha az első 50 jelentkező között vagy, a borkurzuson bemutatott Neszmélyi OEM borokból álló borcsomagot küldünk neked!

Ha nem sikerült az elsők között jelentkezned, akkor sem kell aggódnod, a csomagot kedvezményes áron beszerezheted a Hilltop webáruházában.