Hilltop borcsalád

A neszmélyi és szekszárdi táj színeit, ízeit, zamatait felvonultató borcsalád, melynek kiváló minőségű tagjait korszerű, praktikus csavarzáras megoldással jelenítjük meg a polcokon. A sorozat három kiváló ár-érték arányú cuvée-t és a legnépszerűbb klasszikus, hazai és nemzetközi szőlőfajtákat sorakoztatja fel. A borcsalád fehérszőlőből készült tagjai mellett megkóstolhatjuk a szekszárdi merlot és cabernet sauvignon fajtákat is.

Gondos válogatás eredményeként gyönyörködtető szín- és ízvilágú, emlékezetesen gyümölcsös illatú, élénk, üde borok születtek. A borcsalád tagjait - letisztult, elegáns és könnyen felismerhető megjelenéssel, kedvező árfekvéssel - ajánljuk borászati és gasztronómiai kalandozásokhoz.

ÉDES HILLTOP Fehér Cuvée

fehér - félszáraz

Részletesen a borról »

Egymást kiegészítő szőlőfajták terméséből született, könnyed, gyümölcsös zamatú, friss bor, könnyűvacsorák kellemes kísérője. Jól behűtve, elsősorban salátákhoz, csirke és halételekhez ajánljuk.

bruttó:990 Ft.

ÉDES HILLTOP Rosé Cuvée

rosé - félédes

Részletesen a borról »

Szinte teljes dunai körpanoráma, üde zöld neszmélyi szőlősorok, narancsvörös naplemente a folyóba és epres ízű, kellemesen gyöngyöző rosé. Nincs is annál jobb, mint mindezt párás falú poháral a kézben élvezni - igazi nyári bor. Jól behűtve mindenfajta étel ízeit kibontakoztatja.

bruttó:990 Ft.

ÉDES HILLTOP Vörös Cuvée

vörös - félédes

Részletesen a borról »

Gyümölcsös, rubinpiros színű. A Kékfrankos meggyes ízeit hordozó, könnyen iható, üdítő hatású vörösbor. Paprikás szószokhoz, fiatal sajtokhoz, vidám beszélgetésekhez ajánljuk.

bruttó:990 Ft.

Hilltop Neszmély Cabernet Sauvignon 2014

vörös - száraz

Részletesen a borról »

Szekszárdi Cabernet Sauvignon ültetvényeink terméséből készült ez a telt, harmonikus, fekete szeder és áfonya emlékét felidéző, bársonyos, mély színű vörösbor. Nincs olyan étel, amelynek ne adna egy új dimenziót... még csokoládéhoz is ajánljuk 18 °C-on.

bruttó:1450 Ft.

Hilltop Neszmély Chardonnay 2017

fehér - száraz

Részletesen a borról »

Üde, friss, egzotikus zamatú, érett őszibarackra emlékeztető ízű, kerek száraz bor. Joggal a legnépszerűbb fajta, nemcsak itt a Melegeshegyen, hanem világszerte. Aperitívként vagy fehér húsokból, halakból elkészített, tartalmas fogások mellé ajánljuk, 12-14 °C-on fokon fogyasztva.

bruttó:1250 Ft.

Hilltop Neszmély Cserszegi Fűszeres 2017

fehér - száraz

Részletesen a borról »

Rendkívül vonzó illatokkal és zamatokkal rendelkező, fiatal magyar fajta, az Irsai Olivér és a Piros Tramini keresztezéséből. Könnyű frissessége és enyhén muskotályos zamata, valamint keleties fűszeressége az eredménye a két fajta házasságának. Nem véletlenül lett az év fehérbora Angliában. Elsősorban előételekhez, valamint fehér húsokból készült ételekhez, enyhén behűtve ajánljuk.

bruttó:1250 Ft.

Hilltop Neszmély Irsai Olivér 2018

fehér - száraz

Vinagora Médaille d'Argent

Részletesen a borról »

Mint egy zamatos, melegeshegyi fürt szőlő, friss, ropogós, illatos. Könnyedségét a bor szénsavtartalma emeli ki. Könnyű csirkehúsokhoz, hideg előételekhez ajánljuk, de önállóan is kiváló. 10-12 °C-on kérjük fogyasztani.

Elnyert díjak:

  • VinAgora nemzetközi borverseny 2018, SILVER
bruttó:1460 Ft.

Hilltop Neszmély Királyleányka 2016

fehér - száraz

Részletesen a borról »

Kiegyensúlyozott, könnyedén elegáns, citromos illatú, friss fehérbor. A Melegeshegyen érlelt, nagy múltú történelmi magyar szőlőfajtából igazi modern stílusban készült. Rendkívül sokoldalú, önmagában is élvezetes ital, de tartalmas, fehér húsokból készült ételekhez is ajánljuk, 10-11 °C-on.

bruttó:1250 Ft.

Hilltop Neszmély Merlot 2015

vörös - száraz

Részletesen a borról »

Szekszárdi Merlot ültetvényeink terméséből készült ez a bársonyos tanninokkal, piros gyümölcsök finom illatával rendelkező vörösbor. Gyümölcsös, de mégis telt szárazbor, mely éppúgy mindennapi fogyasztáshoz, mint ünnepi húsokhoz és zamatos tésztaételekhez is kiváló. 17-18 °C-on fogyasztandó.

bruttó:1450 Ft.

Hilltop Neszmély Merlot Rosé

rosé - száraz

Részletesen a borról »

Csodálatos dunai panoráma, üde, fegyelmezett szőlősorok, narancsvörös naplemente és málnára emlékeztető ízű, vibráló rosé. Nincs is annál jobb, mint mindezt egy párás falú pohárral a kézben nézni. Igazi nyári bor. Jól lehűtve szinte minden étellel harmonizál.

bruttó:1250 Ft.

Hilltop Neszmély Olaszrizling 2016

fehér - száraz

Részletesen a borról »

A Melegeshegy körbenapozott lankáin érleltük Magyarország egyik legérdekesebb rizlingjét. E kései érésű szőlőből fajtakarakteres illatával, könnyed, egzotikus ízeivel a Neszmélyi borvidék egyik legjellemzőbb bora készül. Erőlevesekhez, nem túl fűszeres ételekhez és vegetáriánus tálakhoz is ajánljuk, 11°C-ra hűtve.

Az évjárat elfogyott, nagyon várjuk a következőt!

Hilltop Neszmély Pinot Noir Rosé 2016

rosé - száraz

Részletesen a borról »

Lazacos, elegáns rozészínével, eper illatával a nyáresték üdítő bora. Könnyed, gyümölcsös savainak játékával enyhe szén-dioxid tartalmával izgalmas, frissítő ivású ital akár gyümölcssalátákhoz, vagy citromtortához is.

Hamarosan elfogy, alig várjuk az új évjáratot!

bruttó:1250 Ft.

Hilltop Neszmély Sauvignon Blanc 2016

fehér - száraz

Részletesen a borról »

Friss, ropogós száraz bor, melynek zöld citromhéjra, bodzavirágra és egresre emlékeztető illata érett, egzotikus gyümölcsök ízeként teljesedik ki. 12 °C-on tartalmasabb saláták, szárnyasok, halak, kagyló és rák, valamint spárgából készült ételek pompás kísérője.

bruttó:1250 Ft.