VIII. Brigetio Országúti Mezőnyverseny

/ 2022. 08. 07. – 2022. 08. 07.

Minden országúti kerékpárost nagy szeretettel várunk a VIII. Brigetio Országúti Mezőnyversenyre, ami a kiváló hangulatról és a felejthetetlen élményekről fog szólni!

Idén a rövid és a hosszú táv befutói a festői szépségű, Neszmélyi Borvidék legkeményebb dombjára, a Hilltopra tervezzük, ahol Dj. Hard Paul egy őrült bulival fogja várni a befutó versenyzőket! A 2 km hosszú, átlag 8%-os meredekségű "hegyi" befutó biztosan meg fog izzasztani, de ne aggódj, a dombtetőn mi gondoskodunk a hideg üdítőkről, frissítőkről!

Visszaérve a rendezvényközpontba meleg ebéddel várunk mindenkit, majd jöhet az eredményhirdetés, ahol az egyedileg tervezett és gyártott díjakat vehetik át a legeredményesebb versenyzők!

  • 10 férfi, 6 női korcsoportban díjazzuk a leggyorsabbakat! Emellett a hosszú távú verseny abszolút férfi-női helyezettjei külön díjazásban részesülnek!
  • Induljatok csapatban is, hisz a 3 legeredményesebb csapatot is díjazzuk!
  • Idén először, korcsoport korlátozás nélkül választhatsz a rövid és hosszú távok között, így ha a hobby kategóriába nevezel, bármelyik távon indulhatsz! A rövid és hosszú táv hobby kategória 3 legeredményesebb versenyzője is díjazásban részesül!

Versenyünk az Ötpróba pontgyűjtő állomása és a Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság része!

További információk és versenykiírás: www.brigetiosport.hu
A rendezvény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/544694833722726