Tavaszra megújul és megszépül éttermünk és a borhotel

2020.02.19

Több mint ráncfelvarrás – teljeskörű felújítás és korszerűsítés zajlik ezekben a napokban is Neszmélyen. Éttermünk és borhotelünk a 90-es évek második felétől szolgálta nagyon sok borturista vendégünk kényelmét és pihenését. Időközben voltak kisebb felújítások, de ilyen átfogó fejlesztés még nem történt.

A december óta tartó munkálatok során minden szobánkat korszerűsítjük, új burkolatokat, bútorokat, ágyakat kapnak.  Az eddigi 8 szoba mellett további kettővel bővül a férőhelyünk (az egyik családi szobának lesz kialakítva), kettő pedig teljesen akadálymentessé válik.  A legnagyobb sikere biztosan annak a két lakóhordónak lesz, amelyeket kiszolgált ászokhordókból alakíttattunk át kétágyas szobává. A Meleges-hegynek arra a pontjára kerülnek - közel a hotelhez, de szinte a szőlőültetvények közé -, ahonnan a Gerecsére és a Dunára nyíló panorámára lehet ébredni Magyarország Legszebb Szőlőbirtokán.

Növekszik az éttermi konyha alapterülete, így a nagyobb létszámú rendezvények résztvevőit még színvonalasabban tudjuk majd kiszolgálni. Megújuló konyhánkat a legmodernebb konyhatechnikai eszközökkel fogjuk felszerelni. A saját erőből és pályázati támogatással megvalósuló felújítás során bővülnek a közösségi terek, a vendégházban a fűtési rendszer energiahatékonyabb és környezetkímélőbb lesz. A nálunk pihenő családok még korszerűbb körülmények között sportolhatnak, hódolhatnak a szabadidős tevékenységeknek az újonnan kialakított szaunában és a dombtetőn lévő, körpanorámás kültéri medencénkben.

A felújítás nemcsak kapacitásbővítést, hanem színvonalemelkedést is hoz. De úgy, hogy abban a stílusban tartjuk meg a Hilltop borhotelt és éttermet, ami eddig is jellemezte. Nemcsak a designelemekkel, hanem abban a törekvésünkben is, amit borászatunk követ: nem elvenni akarunk a természettől, hanem szebbé tenni azt. Megújuló szolgáltatásainkkal pedig a mai, magasszintű vendégigényeket fogjuk kielégíteni.

Ha minden a tervezett menetrend szerint alakul, akkor márciusban már megszépülve-megújulva fogadjuk Neszmélyen a visszajáró és az új vendégeket.

« Ugrás a hír listához

További híreink

Ikonikus tételek az utolsó online borkóstolón

Ikonikus tételek az utolsó online borkóstolón

2020.05.25

Emlékezetes társalgással zárult a péntek esti online borozás május 22-én, amikor Ekler Dezső építész és Bock József borász voltak Kamocsay Ákos vendégei. Egy tartalmas kulturális panorámát nyújtott a beszélgetés, amelyben egyenrangú szerepet kapott a neszmélyi és a villányi táj, az épített környezet, a borászatok, a zene, és persze a jobbnál jobb borok.

tovább »

Gyorstalpaló borkóstoló

Gyorstalpaló borkóstoló

2020.05.14

Ha lehet gyorstalpalóval diplomát szerezni, akkor miért ne lehetne fél óra alatt teljes képet adni a Hilltop két borcsaládjáról? Erre vállalkozott hat palack jó borral egy online videóban Kamocsay Ákos főborász és Herczeg Ági borszakértő.

tovább »

A 6. palackot ajándékba kérem!

A 6. palackot ajándékba kérem!

2020.05.11

AKCIÓ! A hatodik palackot ajándékba adjuk! Tegyél a kosárba június 6-ig legalább 5 palack Hilltop vagy Kamocsay Prémium bort, akár vegyesen is webshopunkban https://hilltop.borbolt.hu/ és mi megajándékozunk egy Hilltop palackkal.

tovább »