Tavaszra megújul és megszépül éttermünk és a borhotel

2020.02.19

Több mint ráncfelvarrás – teljeskörű felújítás és korszerűsítés zajlik ezekben a napokban is Neszmélyen. Éttermünk és borhotelünk a 90-es évek második felétől szolgálta nagyon sok borturista vendégünk kényelmét és pihenését. Időközben voltak kisebb felújítások, de ilyen átfogó fejlesztés még nem történt.

A december óta tartó munkálatok során minden szobánkat korszerűsítjük, új burkolatokat, bútorokat, ágyakat kapnak.  Az eddigi 8 szoba mellett további kettővel bővül a férőhelyünk (az egyik családi szobának lesz kialakítva), kettő pedig teljesen akadálymentessé válik.  A legnagyobb sikere biztosan annak a két lakóhordónak lesz, amelyeket kiszolgált ászokhordókból alakíttattunk át kétágyas szobává. A Meleges-hegynek arra a pontjára kerülnek - közel a hotelhez, de szinte a szőlőültetvények közé -, ahonnan a Gerecsére és a Dunára nyíló panorámára lehet ébredni Magyarország Legszebb Szőlőbirtokán.

Növekszik az éttermi konyha alapterülete, így a nagyobb létszámú rendezvények résztvevőit még színvonalasabban tudjuk majd kiszolgálni. Megújuló konyhánkat a legmodernebb konyhatechnikai eszközökkel fogjuk felszerelni. A saját erőből és pályázati támogatással megvalósuló felújítás során bővülnek a közösségi terek, a vendégházban a fűtési rendszer energiahatékonyabb és környezetkímélőbb lesz. A nálunk pihenő családok még korszerűbb körülmények között sportolhatnak, hódolhatnak a szabadidős tevékenységeknek az újonnan kialakított szaunában és a dombtetőn lévő, körpanorámás kültéri medencénkben.

A felújítás nemcsak kapacitásbővítést, hanem színvonalemelkedést is hoz. De úgy, hogy abban a stílusban tartjuk meg a Hilltop borhotelt és éttermet, ami eddig is jellemezte. Nemcsak a designelemekkel, hanem abban a törekvésünkben is, amit borászatunk követ: nem elvenni akarunk a természettől, hanem szebbé tenni azt. Megújuló szolgáltatásainkkal pedig a mai, magasszintű vendégigényeket fogjuk kielégíteni.

Ha minden a tervezett menetrend szerint alakul, akkor márciusban már megszépülve-megújulva fogadjuk Neszmélyen a visszajáró és az új vendégeket.

« Ugrás a hír listához

További híreink

COVID 19 tesztlaboratórium létrejöttét támogatja a Hilltop - Segítsen Ön is!

COVID 19 tesztlaboratórium létrejöttét támogatja a Hilltop - Segítsen Ön is!

2020.04.03

A nemzetközi tapasztalatok azt mutatják, hogy a nagyon széleskörű, könnyen hozzáférhető tesztelés is az egyik hatékony kulcsa az új koronavírus-fertőzés terjedés megfékezéséhez. Ezért érezzük kiemelten fontosnak, hogy a Környén felállított tesztlaboratóriummal mi is segítsük a veszélyhelyzet gyorsabb lezárását.

tovább »

Balatoni rászorulóknak főz a Fészek étterem - és mi is segítünk!

Balatoni rászorulóknak főz a Fészek étterem - és mi is segítünk!

2020.04.02

Összefogtunk a balaton-parti Fészek -Étel és Hotel-lel, hogy ebéd formájában megsegítsük a nehéz helyzetbe került Zánka környéki lakosokat.

tovább »

Munkát ad a Hilltop a járvány miatt nehéz helyzetbe került embereknek

Munkát ad a Hilltop a járvány miatt nehéz helyzetbe került embereknek

2020.03.30

Mindig fontos volt számunkra a társadalmi felelősségvállalás. Most is saját eszközeinkkel segítünk a rendkívüli helyzetben.

tovább »