Neszmélyi borokat is kóstoltak a pécsi Adventi Borszalonon

2019.12.11

Második alkalommal rendezte meg az Adventi Borszalont a Pécsi Borozó szakújság december 7-én a Littke Palace Látogatóközpontban. A szakma legnagyobb vidéki rendezvényén csaknem 100, elsősorban pécsi, villányi, szekszárdi és tolnai borászat mutatkozott be. A látogatók megkóstolhatták a Neszmélyi borvidék és Kamocsay Ákos Prémium borait is, összesen több mint 200 féléből válogathattak. Érkeztek kiállítók Ausztriából, Szlovéniából, Horvátországból, Montenegróból és Romániából is. Az Adventi Borszalon részeként rendezték meg a Zé-fesztet, a Pécsett nemesített zé-fajták: a zenit, a zefír, a zéta, a zengő, és a zeusz találkozóját is.

Az Adventi Borszalon tavaly debütált, mint a legjelentősebb beltéri pécsi boros rendezvény. Győrffy Zoltán, a Pécsi Borozó főszerkesztője úgy értékelte a rendezvényt, hogy bebizonyosodott: nemcsak a fővárosban van létjogosultsága a minőségi bornak és gasztronómiának. Pécsről és környékéről annyi vendég, látogató érkezett az Adventi Borszalonra, hogy mind a 600 belépőjegy elkelt. Pécs egy napra újra főváros, ezúttal a borkultúra főváros lehetett.

« Ugrás a hír listához

További híreink

Meghódítottuk Szegedet

Meghódítottuk Szegedet

2020.01.22

Kamocsay Ákos korábbi, Szegeden tartott borestje is hozzájárult a Hilltop boroknak az 5. BorDay-en elért sikeréhez. Annak az emlékezetes borvacsorának a résztvevői, de borainkat még nem ismerő fiatalok is szép számmal látogatták meg standunkat a Hungi Vigadó termében január 18-án.

tovább »

Gazdasági adminisztrátor munkatársat keres a Hilltop

Gazdasági adminisztrátor munkatársat keres a Hilltop

2020.01.17

Profi vagy az adminisztrációban és talpraesetten kommunikálsz? Gyere hozzánk gazdasági adminisztrátornak!

tovább »

SZŐLÉSZETI BRIGÁDVEZETŐ állás - Neszmély

SZŐLÉSZETI BRIGÁDVEZETŐ állás - Neszmély

2020.01.17

SZŐLÉSZETI BRIGÁDVEZETŐ munkatársat keresünk, akinek feladatai lesznek: Kézi, és gépi munkafolyamatok irányítása 20-30 fős brigádok felügyelete, a minőségi munka megkövetelése Munkavállalók betanítása az egyes munkafolyamatokra...

tovább »