Magasabb technológiai szintre léptünk az új palackozóval

2020.02.14

A legkifinomultabb borértő sem veszi észre, pedig nagy jelentőségű technológiai fejlesztés támogatja a tavalyi szüret óta a Hilltop márka minőségét. Munkába állt, és már bizonyított a Magyarországon jelenleg az egyik legkorszerűbb,  4000 palack/óra kapacitású, WIPOLL ellennyomásos töltő-és zárógépünk. Vele új szintre lépett a palackozásunk, és a technológia további termékfejlesztésekhez is megteremti a lehetőséget, mert pezsgő- és gyöngyöző bor gyártásra is alkalmas. A legnagyobb értéke azonban a borok élettartama és minőségbiztonsága szempontjából van a fejlesztésnek: a palackozás során gyakorlatilag nincs oxigénfelvétel, a bor nincs kitéve az oxidáció veszélyének, tehát nincs illat-, és aromavesztés sem. Az így palackozott borok sokáig megőrzik értékeiket, frissességüket a palackban.

A palackozó sort komputer vezérli, és két palackozás között automatikussá vált a fertőtlenítés. A palackozás tökéletesen steril körülmények között történik, túlnyomásos légtérben, ami kizárja a mikroorganizmusok jelenlétét és palackba kerülését.

A régi, 2000 óta szolgáló gépsorunkkal sokmillió palack bort dolgoztunk fel, ezt váltottuk ki a legkorszerűbb technológiával. A fejlesztés folytatásaként ennek a szintjére hozzuk majd a címkéző és a csomagoló gépünket is.  A célunk az volt, hogy tovább erősítsük a Hilltop márka iránti bizalmat: boraink kedvelői sose csalódjanak egy palack felbontása után.

Magasabb technológiai szintre léptünk az új palackozóval

« Ugrás a hír listához

További híreink

Ikonikus tételek az utolsó online borkóstolón

Ikonikus tételek az utolsó online borkóstolón

2020.05.25

Emlékezetes társalgással zárult a péntek esti online borozás május 22-én, amikor Ekler Dezső építész és Bock József borász voltak Kamocsay Ákos vendégei. Egy tartalmas kulturális panorámát nyújtott a beszélgetés, amelyben egyenrangú szerepet kapott a neszmélyi és a villányi táj, az épített környezet, a borászatok, a zene, és persze a jobbnál jobb borok.

tovább »

Gyorstalpaló borkóstoló

Gyorstalpaló borkóstoló

2020.05.14

Ha lehet gyorstalpalóval diplomát szerezni, akkor miért ne lehetne fél óra alatt teljes képet adni a Hilltop két borcsaládjáról? Erre vállalkozott hat palack jó borral egy online videóban Kamocsay Ákos főborász és Herczeg Ági borszakértő.

tovább »

A 6. palackot ajándékba kérem!

A 6. palackot ajándékba kérem!

2020.05.11

AKCIÓ! A hatodik palackot ajándékba adjuk! Tegyél a kosárba június 6-ig legalább 5 palack Hilltop vagy Kamocsay Prémium bort, akár vegyesen is webshopunkban https://hilltop.borbolt.hu/ és mi megajándékozunk egy Hilltop palackkal.

tovább »