Elismerést kapott a Hilltop panoráma

2019.09.30

Amit a turisták mindig is tudtak, boraink rajongói meggyőződéssel vallottak, az most ismét megerősítést kapott: a Hilltop Borászat egyedülálló dunai panorámája szeptemberben bekerült a Komárom-Esztergom Megyei Értéktárba. Méltán, mert a borászat épületegyüttese szinte megkoronázza a Dunára néző Meleges-hegyet, amelynek tetejéről a legszélesebb a dunai látkép. A 14 kilométeres panoráma emlékezetes látványt nyújt a Dunára, Tata környékére, a már 2000 éve, a rómaiak által is művelt szőlőterületekre, és a határon túli, felvidéki területekre is. A páratlan kilátásnak is köszönhető, hogy a Hilltop Borászat lett 2018-ban Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka. A Meleges-hegy pedig a Neszmélyi borvidék emblematikus helyszínévé vált.

Elismerést kapott a Hilltop panoráma

« Ugrás a hír listához

További híreink

Befejeződött a szüret

Befejeződött a szüret

2019.11.22

Sok körülmény szerencsés összhangjának köszönhetően termőhelyeinken a tervezett időben, október végén befejeződött a szüret. A jól szervezett munka, a kedvező időjárás, a hatásos növényvédelem és a jól eltervezett szüreti időpont a szó szoros értelmében meghozta gyümölcsét.

tovább »

Keressük HORECA kereskedelmi munkatársunkat

Keressük HORECA kereskedelmi munkatársunkat

2019.11.11

A HILLTOP Neszmély Zrt, a magyar borpiac meghatározó, folyamatosan megújulni tudó dinamikus szereplője HORECA Kereskedelmi képviselő pozícióba munkatársat keres.

tovább »

Prémium Chardonnay a csúcson - TOP 100-ba került

Prémium Chardonnay a csúcson - TOP 100-ba került

2019.09.25

A Kamocsay Prémium Chardonnay 2017 felkerült a Mediaworks gondozásában megjelenő TOP 100 magyar bor listájára.

tovább »