Bag in Box

Bag in box, vagy más néven BorBox termékünk a mindennapi borfogyasztás kiváló eszköze, optimális kiszerelése tökéletes élményt biztosít nagyobb társaságok számára a kiváló hangulatú és jól szervezett kerti partikhoz. Jéggel feltöltve csapra verhető és folyamatosan biztosítható az ideális hőmérséklet is.

A többrétegű fóliából hegesztett modern aromazáró zsák a vákuumhatás révén képes arra, hogy a bor bontott csomagolásban is megőrizze minőségét és frissességét akár 30 napig.

Miért érdemes a borboxot kipróbálni?

Mert 4 palackot kap 3 áráért, felnyitás után 30 napig friss marad, igazi partikellék és nem utolsósorban környezetbarát. Míg a 3 literes kiszerelés egy igazi partibor, addig a 10 literes Bag in Box a ház boraként, a vendéglátóegységekben népszerű.

+1 tipp! Így párosítsa a borokat:

BorBox Fehérbor: Grillezett zöldségekhez, halakhoz és szárnyasokhoz ajánljuk.

BorBox Rozé: Igazi Jolly Joker, szinte minden ételhez képes hozzátenni valami pluszt. Akár tisztán, akár fröccsként, kiváló társ.

BorBox Vörösbor: Egy jól fűszerezett tarjához, marhahúspogácsákhoz, kolbászokhoz kiváló választás. Gyümölcsössége, lendületet adó savai és tanninjai biztosítják a remek párosítás lehetőségét.

Hilltop Neszmély Chardonnay - Irsai Olivér 3L

fehér - száraz

Ez a ropogtatni valóan gyümölcsös szőlőből házasított bor 10-12°C-on mutatja meg legelőnyösebb oldalát. Az Irsai könnyed, muskotályos illatú, korai érésű, kicsit lágy savú fajtából készült bor Kamocsay Ákos főborász szakértelmének köszönhetően a Hilltop zászlóshajója. Chardonnay-val kötött frigye - frissességével és zamatával - könnyű csirkehúsos ételek ízeit emeli ki a legjobban.

Részletek és vásárlás »

Hilltop Neszmély Merlot Rosé 3L

rosé - száraz

Csodálatos dunai panoráma, üde, fegyelmezett neszmélyi szőlősorok, narancsvörös naplemente és málnára emlékeztető ízű, vibráló rosé. Nincs is annál jobb, mint mindezt nézni egy párás falú pohárral a kézben. Igazi nyári bor. Jól lehűtve szinte minden étellel harmonizál.

Részletek és vásárlás »